Масажери вакуумні для виробництва м'ясопродуктів
Опис ГалереяМассажер вакуумний призначений для переробки шматкового м'яса і служить для надання йому еластичності, однорідності, збільшення ваги та зменшення часу засолювання всіх сортів м'яса. Процес масування м'яса виробляється за умов вакууму, завдяки чому зберігається природний колір м'ясопродуктів, білкові сполуки захищаються від кисню, відбувається знищення різних мікроорганізмів і бактерій. Завдяки масажу в масажерах, продовжується термін зберігання кінцевої продукції. Основною перевагою використання масажера для засолювання м'яса, є досягнення високого рівня розподілу посолочних інгредієнтів розсолу по м'ясопродукту, що масажується.
Особливості конструкції вакуумного масажера
Конструкція масажера є металевою рамою, яка з'єднана за допомогою зварювання з прямокутною шафою. Вся ця конструкція спирається на чотири регульовані опори.
На стійці рами і бічній поверхні шафи вмонтовані дві підшипникові опори в які встановлені "z"-образний кронштейн. На цьому кронштейні у вертикальному положенні закріплений робочий циліндричний барабан. Кронштейн разом з барабаном мають можливість здійснювати поворот (нахил) для вивантаження вмісту за допомогою ручки важеля та фіксуватися у необхідному положенні за допомогою спеціальної педалі.
На передній торцевій поверхні барабана знаходиться вантажно-розвантажувальний люк, кришкою, що герметично закривається. Всередині барабана розташований 3-х лопатевий активатор для перемішування та масування сировини. Привід барабана розташований у нижній частині кронштейна. Вакуумна система, частотний регулятор із системою захисту електродвигуна змонтовано у шафі.
На передній панелі шафи знаходиться пульт керування з мікропроцесором, дисплеєм та м'якою, вологонепроникною клавіатурою.