Національний виробник м'ясопереробного обладнання

Проектування та виготовлення обладнання та ліній для забою худоби

Каталог

Додаткова інформація

Ви можете замовити рами та візки для копчення від виробника у Києві, світі або по Україні: Вінниця, Дніпропетровськ , Донецьк, Євпаторія, Житомир, Запоріжжя, Кременчук, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Луганськ, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Севастополь, Сімферополь, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ялта.

 

Рами та візки для копчення м'ясопродуктів

Опис Галерея Технічні характеристики

Рами та візки для копчення м'ясопродуктів

Великим попитом у виробників м'ясопродуктів, зокрема копченостей, користуються рами для копчення (коптильні рами, коптильні візки) різних конструкцій та призначень. Наше підприємство досягло успіху в проектуванні та виробництві коптильних рам як стандартних типів, так і з урахуванням особливостей виробництва замовника.

Рами для копчення (коптильні рами, візки для копчення) використовуються для копчення м'ясної продукції в коптильних камерах. Виготовляються із нержавіючих прямокутних профілів. Випускаються різних призначень та типорозмірів. Найбільший попит у споживачів мають коптильні рами (візки) :

Рама для копчення (коптильна рама) тип Z

Рама для копчення (коптильна рама) тип Z Виготовлена із нержавіючих прямокутних профілів 40х40х2. Призначена для копчення на киях м'ясної продукції в коптильних камерах. Конструкція дозволяє легко завантажувати та вивантажувати продукцію. Залежно від варіації можна замовити рами з кількістю полиць від 4 до 11, виготовлених із нержавіючого листа завтовшки 2 мм. Фенолові колеса діаметром 160 мм витримують температуру до 350 градусів.

Рама для копчення (коптильна рама) тип H

Рама для копчення (коптильна рама) тип H Виготовлена з прямокутних нержавіючих профілів. Призначена для копчення на киях м'ясної продукції в коптильних камерах. Конструкція дозволяє легко завантажувати та вивантажувати продукцію. Залежно від варіації, можна замовити рами з кількістю полиць від 4 до 11. Фенолові колеса діаметром 160 мм витримують температуру до 350 градусів.

Рама фала (фалівська рама). Рама для варіння молочних ковбас тип К

Рама фала - фалівська рама Для термічної обробки ковбас у целофановій, поліамідній та білковій оболонках пропонуємо фалівську раму (рама фала, сітчаста рама). Рама може використовуватись з автоматом для набивання ковбас ФАЛ-5.
Рама виготовлена із нержавіючих прямокутних профілів. Конструкція дозволяє легко завантажувати та вивантажувати продукцію. Фенолові колеса діаметром 160 мм витримують температуру до 350 градусів.

Візок для перевезення палиць для копчення тип О

Рама фала - фалівська рама Призначений для перевезення палиць для копчення до 600шт. Візок виготовлений з прямокутного нержавіючого профілю. Візок для копчення пересувається на   поліамідних колес (v-160мм). Надійна та проста конструкція робить використання візка дуже простим.

 Рами для копчення виготовлені з нержавіючої сталі. Колеса термостійкі, витримують температуру до 350°C. Кількість полиць може змінюватись в залежності від замовлення.


 Можливо виготовлення рам та візків для копчення м'ясопродуктів на індивідуальне замовлення. 

Здійснюємо комплексний монтаж та запуск бійні, лінії забою або окремого обладнання для забою.

 

 
Про компанію Продукція Партнери Виробництво та доставка Контакти Карта сайту
Зворотній зв'язок