Рами та візки для копчення м'ясопродуктів
Опис Галерея Технічні характеристикиВеликим попитом у виробників м'ясопродуктів, зокрема копченостей, користуються рами для копчення (коптильні рами, коптильні візки) різних конструкцій та призначень. Наше підприємство досягло успіху в проектуванні та виробництві коптильних рам як стандартних типів, так і з урахуванням особливостей виробництва замовника.
Рами для копчення (коптильні рами, візки для копчення) використовуються для копчення м'ясної продукції в коптильних камерах. Виготовляються із нержавіючих прямокутних профілів. Випускаються різних призначень та типорозмірів. Найбільший попит у споживачів мають коптильні рами (візки) :
Рама для копчення (коптильна рама) тип Z
Виготовлена із нержавіючих прямокутних профілів 40х40х2. Призначена для копчення на киях м'ясної продукції в коптильних камерах. Конструкція дозволяє легко завантажувати та вивантажувати продукцію. Залежно від варіації можна замовити рами з кількістю полиць від 4 до 11, виготовлених із нержавіючого листа завтовшки 2 мм. Фенолові колеса діаметром 160 мм витримують температуру до 350 градусів. |
Рама для копчення (коптильна рама) тип H
Виготовлена з прямокутних нержавіючих профілів. Призначена для копчення на киях м'ясної продукції в коптильних камерах. Конструкція дозволяє легко завантажувати та вивантажувати продукцію. Залежно від варіації, можна замовити рами з кількістю полиць від 4 до 11. Фенолові колеса діаметром 160 мм витримують температуру до 350 градусів. |
Рама фала (фалівська рама). Рама для варіння молочних ковбас тип К
Для термічної обробки ковбас у целофановій, поліамідній та білковій оболонках пропонуємо фалівську раму (рама фала, сітчаста рама). Рама може використовуватись з автоматом для набивання ковбас ФАЛ-5. Рама виготовлена із нержавіючих прямокутних профілів. Конструкція дозволяє легко завантажувати та вивантажувати продукцію. Фенолові колеса діаметром 160 мм витримують температуру до 350 градусів. |
Візок для перевезення палиць для копчення тип О
Призначений для перевезення палиць для копчення до 600шт. Візок виготовлений з прямокутного нержавіючого профілю. Візок для копчення пересувається на поліамідних колес (v-160мм). Надійна та проста конструкція робить використання візка дуже простим. |
Рами для копчення виготовлені з нержавіючої сталі. Колеса термостійкі, витримують температуру до 350°C. Кількість полиць може змінюватись в залежності від замовлення.
Можливо виготовлення рам та візків для копчення м'ясопродуктів на індивідуальне замовлення.
Здійснюємо комплексний монтаж та запуск бійні, лінії забою або окремого обладнання для забою.